به اشتراک گذاشتن بیش از حد اطلاعات در گوگل تقریباً بیش از اندازه آسان است. سرویس‌های گوگل با هدف همکاری و اشتراک‌گذاری بدون دردسر طراحی شده‌اند و به همین دلیل، بسیاری از تنظیمات آن‌ها به‌صورت پیش‌فرض به گونه‌ای انتخاب می‌شوند که مراحل اشتراک‌گذاری را ساده‌تر کنند. متأسفانه همین موضوع باعث می‌شود برخی از تنظیمات پیش‌فرض، دسترسی بیش از حدی در اختیار دیگران قرار دهند.

با تغییر پنج تنظیم مهمی که در ادامه‌ی این مقاله از اینتوتک مطرح می‌کنیم، می‌توانید احتمال افشای ناخواسته فایل‌ها و اطلاعات خود را تا حد زیادی کاهش دهید.