اگر از حساب گوگل خود در چند گوشی، کامپیوتر یا مرورگر استفاده می‌کنید، ممکن است بعضی از نشست‌های قدیمی همچنان در فهرست دستگاه‌های متصل به حساب باقی مانده باشند. این موضوع همیشه به معنی دسترسی فردی ناشناس نیست؛ گاهی یک نشست قدیمی، ورود از مرورگر دیگر یا حتی همگام‌سازی خودکار برنامه‌ها باعث می‌شود دستگاهی را در فهرست ببینید که تصور می‌کردید دیگر به حساب شما متصل نیست.

با بررسی بخش دستگاه‌های متصل به حساب گوگل می‌توانید نشست‌های فعال را شناسایی کنید، دسترسی دستگاه‌های قدیمی را از راه دور ببندید و در صورت مشاهده فعالیت مشکوک، امنیت حساب خود را افزایش دهید.