افرادی که دارای کسب و کار یا فروشگاه های بزرگ هستند برای معرفی بهتر برند خود به مشتریان، بهتر است اقدام به طراحی سایت اختصاصی کنند. برای طراحی سایت اختصاصی از کد نویسی های آپدیت و اصولی به همراه ظاهر گرافیکی حرفهای و جذاب استفاده می شود به همین دلیل می تواند نقش مهمی در پیشرفت سایت شما و جلب نظر مخاطبان داشته باشد.
ممکن است سایت های ابتدایی از ظاهر و یا کیفیت خوبی برخوردار نباشند، علاوه بر این سرعت پایینی داشته و باعث ایجاد تاثیرات منفی روی مخاطبان یا خریداران شما شوند. پس در نظر داشته باشید در صورتی که می خواهید کسب و کار شما در کمترین زمان ممکن پیشرفت های چشمگیری داشته باشد، باید اقدام به طراحی سایت اختصاصی یا همان طراحی سایت با php کنید؛ به این منظور می توانید از طراحان سایت متخصص و ماهر در این زمینه کمک بگیرید. برای آشنایی و کسب اطلاعات بیشتر در این باره تا پایان این مقاله از بهیدو؛ بهترین شرکت طراحی سایت همراه ما باشید.
- منظور از طراحی سایت اختصاصی چیست؟
- زمان لازم برای طراحی سایت اختصاصی
- هزینه طراحی سایت اختصاصی
- مزایا و معایب طراحی سایت اختصاصی
- تفاوت طراحی سایت اختصاصی و وردپرسی
- سخن آخر
منظور از طراحی سایت اختصاصی چیست؟
منظور از طراحی سایت اختصاصی این است که طراح سایت و برنامه نویس، کدهای لازم برای ایجاد یک سایت فروشگاهی یا خدماتی را طوری می نویسد که هیچ شرکت دیگری آن را در اختیار نداشته باشد. یکی از مهم ترین قسمت های طراحی سایت های اختصاصی، طراحی یک ظاهر جذاب و کاربرپسند برای آن است؛ این کار می تواند باعث افزایش ترافیک وب سایت شده و به دیده شدن هرچه بیشتر برند شما کمک می کند.
سایت های معمولی ممکن است زیرساخت قدرتمند و امنیت بالایی نداشته باشند، به همین دلیل اطلاعات کاربران را به خطر انداخته یا مشکلات جدی برای صاحبان مشاغل به وجود می آورند؛ به همین دلیل در صورتی که تمایل دارید برای کسب و کار کوچک و بزرگ خود یک سایت مناسب داشته باشید، بهتر است از طراح سایت بخواهید آن را به صورت اختصاصی و حرفه ای برای شما ایجاد کند. در طراحی سایت اختصاصی باید تمامی اصول سئو رعایت شده باشد تا گوگل بر اساس الگوریتم های از پیش تعیین شده، شما را به کاربران نشان دهد. پس برای طراحی یک وب سایت اختصاصی، علاوه بر اینکه باید از 0 تا 100 سایت شما از ابتدا برنامه نویسی شود، باید دارای گرافیک جذاب و حرفه ای نیز باشد.
زمان لازم برای طراحی سایت اختصاصی
ممکن است این سوال برای بسیاری از افراد ایجاد شود که مدت زمان لازم برای طراحی سایت اختصاصی چقدر است؟ افرادی که اقدام به طراحی سایت در اصفهان، طراحی سایت در تهران یا شهرهای مختلف ایران می کنند ممکن است زمان متفاوتی برای ایجاد یک سایت اختصاصی صرف کنند. سایت های اختصاصی دارای پنل های حرفهای هستند و از زبان های کدنویسی و نشانه گذاری های مخصوص، برای طراحی آن استفاده می کنند.
به طور میانگین می توان گفت مدت زمان مورد نیاز برای ساخت یک وب سایت اختصاصی، 14 هفته یا نزدیک به 4 ماه است، البته زمان دقیق آن بستگی به امکانات و نیازهای سایت شما دارد. در نظر داشته باشید برای طراحی سایت اختصاصی هیچگاه نباید کیفیت را فدای کمیت کرد، زیرا این کار می تواند باعث افت کیفیت سایت شما شود. طراحی سایت اختصاصی نیز همانند بیشتر کارها نیاز به صرف زمان و انجام استراتژی های مناسب و استاندارد دارد و باید برای طراحی آن صبر و حوصله لازم به کار برده شود.
معمولاً طراحی سایت اختصاصی برای سایت های فروشگاهی نیاز به صرفه وقت و زمان بیشتری دارد، البته مهارت طراح سایت نیز در تعیین مدت زمان انجام پروژه های طراحی سایت بی تاثیر نیست. برای ایجاد یک سایت اختصاصی، نیاز به مراحل مختلفی مانند
- طراحی اولیه
- مرور طراحی اولیه
- اجرای طرح
- بررسی نهایی و تایید
- سئو سایت
است. علاوه بر این، مواردی مانند
- نوع سایت
- کیفیت سایت
- تیم ارائه دهنده طراحی سایت
می توانند در تعیین زمان نهایی یک سایت اختصاصی دخیل باشند،. پس تعیین یک زمان مشخص و دقیق برای ایجاد یک سایت حرفهای امکان پذیر نیست و همانطور که مشاهده کردید، فقط به صورت میانگین می توان زمان تقریبی برای آن مشخص کرد.
هزینه طراحی سایت اختصاصی
اولین و مهمترین سوالی که برای صاحبان مشاغل یا افرادی که تمایل به راه اندازی یک سایت فروشگاهی دارند پیش می آید، این است که هزینه طراحی سایت اختصاصی چقدر است؟ هزینه طراحی سایت کد نویسی نسبت به طراحی سایت با وردپرس بیشتر است، همچنین نوع نیاز مشتری و شغل آن نیز می تواند در تعیین هزینه طراحی سایت اختصاصی دخیل باشد. معمولا طراحی سایت اختصاصی هزینهای بالغ بر 20 میلیون تا 130 میلیون یا بیشتر دارد که این مبلغ می تواند بر اساس امکانات، ویژگی و طراحی وب سایت متغیر باشد.
بسیاری از افرادی که اقدام به انجام طراحی و سئو سایت در اصفهان می کنند، قیمتی معقول تر و کمتر از شما دریافت می کنند به طوری که با صرف هزینه کم، می توانید یک سایت حرفه ای و مناسب برای شغل خود ایجاد کنید. پس همان طور که مشاهده کردید نمیتوان نرخ دقیقی برای ایجاد یک سایت اختصاصی در نظر گرفت و قیمت آن به موارد مختلفی بستگی دارد.
هر چقدر سایت شما حرفه ای و تخصصی تر باشد شما باید هزینه بالاتری برای آن پرداخت کنید؛ البته دقت باشید سایت هایی که از سرعت و کیفیت بالاتری برخوردار هستند، در کمترین زمان مشتری و مخاطبان واقعی بیشتری نسبت به سایت های معمولی جذب می کنند. پس در تعیین هزینه طراحی یک سایت مواردی مانند
- نوع سایت
- زمینه سایت
- امکانات سایت
- شرکت یا شخص
- سایت اختصاصی یا وردپرس
- و......
موثر است.
مزایا و معایب طراحی سایت اختصاصی
طراحی سایت اختصاصی دارای مزایا و معایب مختلفی است که در ادامه هر کدام از آنها را بررسی می کنیم:
مزایای طراحی سایت اختصاصی
- از انعطاف پذیری بیشتری برخوردار است.
- دارای امنیت بالاتری است.
- سرعت بیشتری نسبت به سایت های آماده دارد.
- دارای گرافیک و ظاهر جذاب و مخاطب پسند است.
- داشتن کنترل و دسترسی 100 درصدی به تمام بخش های وب سایت
- نداشتن هیچگونه محدودیت و امکان گسترش وب سایت
- عدم کاهش کارایی سایت با بزرگ شدن و زیاد شدن کاربران
- افزودن امکانات مختلف به سایت بدون هیچگونه محدودیتی
- امکان ایجاد طرح ها و گرافیک بر اساس سلیقه و ایده مشتری
- امکان ایجاد طرح کلی بر اساس کسب و کار مشتری.
معایب طراحی سایت اختصاصی
- بالا بودن هزینه طراحی نسبت به سایت های آماده
- نیاز داشتن به زمان و وقت بیشتر برای طراحی
- امکان ایجاد مشکلات زیاد در صورت نداشتن تخصص و بی تجربگی برنامه نویس
- پشتیبانی گران و پاسخگویی طولانی
تفاوت طراحی سایت اختصاصی و وردپرسی
بین طراحی سایت اختصاصی و ایجاد سایت وردپرستی ممکن است تفاوت های مختلفی باشد که همین تفاوت ها باعث افزایش تقاضا برای هر کدام از سایت های اختصاصی و ورد پرسی شده است. موارد مختلفی مانند
- نیاز
- بودجه
- آینده
باعث می شود تا افراد اقدام به سفارش سایت مورد نظر خود کنند. به طور کلی می توان گفت در موارد زیر بهتر است اقدام به طراحی سایت اختصاصی شود:
- برای سازمان ها و ارگان های بزرگ که دارای سیستم های خاص و پیچیده هستند.
- افراد یا شرکت هایی که سایت اینترنتی اساس کسب و کار آنها را تشکیل می دهد.
- شرکت ها یا فروشگاه هایی که دارای تعداد بسیار بالایی از کاربران و خریداران هستند.
- افرادی که تمایل به ایجاد ایده های بزرگ مانند استارت آپ دارند.
در مقابل برای موارد زیر می توانید از سایت وردپرس استفاده کنید:
- شرکت ها و افرادی که اساس کسب و کارشان بر وب سایت تکیه ندارد.
- افرادی که مشاغل آنها زیاد بزرگ نبوده و نیاز به امکانات خاص و ویژهای ندارند.
- افرادی که دارای بودجه کافی برای راه اندازی سایت های اختصاصی نیستند.
به طور کلی سایت های اختصاصی برای شرکت و کمپانی های بزرگ با تعداد بسیار بالایی از مخاطبان مناسب است، در صورتی که دارای کسب و کار کوچک یا محلی هستید برای شما سایت وردپرسی مناسب است.
علاوه بر این، طراحی سایت اختصاصی هزینه زیادی برای شما ایجاد می کند، پس در صورتی که بودجه زیادی ندارید بهتر است به داشتن سایت وردپرستی اکتفا کنید. طبق نظر بسیاری از طراحان سایت و افرادی که اقدام به انجام سئو در اصفهان می کنند، بسیاری از مشاغل می توانند با سایت های ورد پرسی پیشرفت های چشمگیری به دست بیاورند البته اگر دارای کسب و کارهای بسیار بزرگ و پرمخاطب هستید، حتماً به دنبال طراحی یک سایت اختصاصی باشید.
سخن آخر
امروزه شاهد ساخت و راهاندازی وب سایت های مختلف برای مشاغل و کسب و کارهای کوچک و بزرگ هستیم، افراد با داشتن یک سایت حرفهای و تخصصی می توانند محصولات خود را به خریداران ارائه داده و در کمترین زمان، به درآمد مورد نظر دست پیدا کنند.
علاوه بر این، برای معرفی برند یا خدمات مورد نظر خود، می توانید اقدام به راه اندازی یک وب سایت اختصاصی یا حتی وردپرسی کنید. در صورت داشتن یک فروشگاه یا ارائه خدمات مختلف به افراد، بهتر است طراحی یک سایت مناسب را در اولویت قرار داده تا به این طریق در کمترین زمان، پیشرفت های چشمگیری به دست بیاورید.
اینتوتک